четверг, 25 февраля 2016 г.

Загальносистемний захід: дежавю "Невідоме про відомих Івана Миколайчука та Богдана Ступку"


Сьогодні важко уявити життя без кіно. А українське кіно – це особливі кінострічки. Вони зняті на Батьківщині, в них проглядається історія нашого народу, сяють українські зірки, творять українські режисери. Це наша гордість і наша надія. 
На небосхилі українського, а також світового кінематографу яскраво сяють імена, що прославили Україну на весь світ, – це Іван Миколайчук та Богдан Ступка.

Термін «геній української сцени» можна навіть не вживати. Вони були акторами від Бога. Важливе інше – Ступка і Миколайчук були серцем України…. Це їх очима, з театральних сцен та кіноекранів промовляла Україна. Україна – це особистості, які формують обличчя її історії.
 Геніальні актори пішли із життя, однак завдяки своїм ролям продовжують бути поруч із кожним, хто цінує їх талант.
Іван Миколайчук та Богдан Ступка постійно думали про призначення людини на Землі. У житті цих видатних людей було все, щоб стати міфом не лише національного, але й світового кінематографу.


Так в бібліотеці–філії №14  в читальній залі було проведено загальносистемний захід дежавю «Невідоме про відомих Івана Миколайчука та Богдана Ступку». На заході було представлено відео та фото з уривків фільмів в яких знімались видатні актори, цікаві факти з життя та творчості. А  щоб закріпити інформацію про внесок Богдана Ступки та Івана Миколайчука було проведено  лото, в якому присутні з захопленням приймали участь. На заході було 16 присутніх. Захід було проведено бібліотекарем  Кузовою І.С.

Комментариев нет:

Отправить комментарий