пятница, 12 февраля 2016 г.

Клуб «Древо пізнання» вітає всіх з Днем Закоханих !

До святого Валентина
В мене є прохання,
Щоб прийшла моя година
Щирого кохання.
Щоб з тобою ми зустрілись,
Принце мій прекрасний,
Щоби ми не розлучались
І в біді, і в щасті.

      Саме так,10 лютого в бібліотеці – філії №14 в клубі «Древо пізнання»  на передодні свята всіх закоханих ми  мали  чудову нагоду  помандрувати країною любові, поблукати вулицями великого щастя . Адже 14 лютого – свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення. І завдячуючи якому продовжується життя на землі. На святі всіх закоханих члени клубу дізнались про життя  святого Валентина та його чудову легенду - кохання з чарівною Джулію. Читачі знайомились з чудовими віршами письменників Володимира Сосюри, та Івана Франка, Пушкіна і Лермонтова, Шекспіра і Петрарки, Лесі Українки та Олександра Олеся... , в яких розповідалось про почуття, радість та  біль. Бо    кохання – це не тільки почуття людяності й шляхетності. Воно має в собі дуже велику силу .
 Мій вірш нехай до тебе лине,
Просте освідчення моє,
І в день святого Валентина
Хай Бог кохан
ня нам дає!
Про любов написано багато, про неї складають трактати і поеми, прозаїки пишуть романи, а поети — вірші.
Так на заході член клубу Мовчан Олена студентка 3 курсу ХДАУ, активістка Херсонського обласного осередку Всеукраїнської організації «Молода просвіта» , журналістка газети «Херсонський вісник» привітала своїми найкращими віршами своїх однолітків зі святом кохання. Наші читачі дізнались як відмічають день закоханих в різних країнах світу, і найбільш їх вразило це свято в Японії, де першою в коханні повинна освідчуватися дівчина. Цікавими були і конкурси такі як : «Під знаком Купідона» ,             « Валентин та Валентинка», «Що в імені тобі моєму?», і самий романтичний конкурс « Любов з першого погляду». Переможці всіх конкурсів одержали гарні призи.  По закінчені свята клубовці мали змогу написати один одному «Валентинки» з чудовими привітанням та ознайомитись з тематичною полице присвяченої до дня закоханих «Кохання панує над світом».


       Шановне юнацтво!
          Ми вітаємо Вас з днем святого Валентина!
Бажаємо Вам любові , найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення. І завдяки якому продовжується життя на землі.  
                      Зі святом Вас наші читачі !




Комментариев нет:

Отправить комментарий