понедельник, 12 ноября 2012 г.

Світ книжкових виставок нашої бібліотеки



Книжкова виставка "О Тавріє, мій материнський краю! Мій кореню і джерело моє!" Виставка по краєзнавству знайомить читача з історією рідного краю, з історичними краєвидами нашого міста, заповідниками Херсонщини. Містить літературу місцевих письменників.
«Ідеї для дому» Книжкова виставка містить поради  щодо ремонту , дизайну, інтер’єру квартири, приємні дрібниці , які кожен може зробити власноруч, корисні поради квітникарям. Виставка користується великим попитом.


«Крок у професійне майбутнє» Ця книжкова виставка-порада допоможе при виборі професії школярам , надасть  адреси, де знаходяться учбові  заклади , ознайомить з новими навчальними посібниками з ЗНО та довідковою літературатурою, що допоможе скласти тести.  Виставка надає допомогу у пошуці книжок зі шкільної програми, знайомить абітурієнтів з новими надходженнями літератури у допомогу для вступу до ВНЗ.
«Здоров’я – це скарб, цінуй його». Ця книжкова виставка-застереження допомагає ознайомити читачів-школярів  та студентів з наслідками шкідливих звичок та застерегти від них.. Вона пропонує літературу про здоровий спосіб життя в повсякденні, народну медицину, медичні довідники, нові надходження, які можуть стати  стилем їхнього здорового способу життя.    
"Закон- путівник по життю". Виставка функціонує завдяки договору між нашою бібліотекою та Херсонським управлінням юстиції , котре надає юридичну літературу. Мета виставки – знайомство читачів з найновішими правовими посібниками, а також юридичний лікбез.
"Книги, що читає весь світ" Допомогою у відборі книг для цієї виставки був список «200 кращих книг за версією BBC». Мета виставки – популяризація художніх світових шедеврів різних століть. Окрема полиця виділена для екранізованих бестселерів. Всі книги у вільному доступі і чекають на читачів.

Звичайно, це не всі книжкові виставки та тематичні полиці нашої бібліотеки, тож знаходьте час, щоб відвідати нас!








Комментариев нет:

Отправить комментарий