четверг, 22 октября 2015 г.

Загальносистемний день інформації «Об’єднанні Нації – це наша велика надія на мирний та вільний світ»


Важко знайти серед жителів планети тих, хто ніколи не чув би ці три букви - ООН. Сенс цих букв доступний для всіх навіть у найвіддаленіших куточках Землі.

Організація Об'єднаних Націй (ООН) є унікальною міжнародною організацією. Вона була заснована після Другої світової війни 24 жовтня 1945 року представниками 51 країни на конференції у Сан-Франциско на підставі Хартії Об'єднаних Націй.

ООН є прихильником курсу на підтримку миру та безпеки в усьому світі, розвитку дружніх відносин між країнами та надання сприяння соціальному прогресу, поліпшенню умов життя і стану справ у галузі прав людини.

Діяльність Організації багатогранна і охоплює широке коло важливих проблем людства: від сталого розвитку та боротьби з тероризмом до заохочення демократії та розвитку системи управління; від охорони довкілля та вирішення глобальних медичних проблем до розмінування територій та розвитку виробництва продуктів харчування.

Загальновідомі успіхи Організації Об'єднаних Націй в таких областях діяльності як підтримання миру, безпеки та надання гуманітарної допомоги тим, хто цього потребує.

Крім цього, робиться багато іншого в напрямку досягнення поставлених цілей і координації діяльності в інтересах глобальної безпеки і доль майбутніх поколінь людей.

Так в бібліотеці – філії №14 21 жовтня було проведено загальносистемний день інформації «Об’єднанні Нації – це наша велика надія на мирний


та вільний світ» ( до70- річчя створення ООН), на якому були присутні читачі та учні школи №13. Присутнім добре запам’яталась інформація про цікаві факти ООН; відео «История прав человека»; відео «Самый большой урок в мире»; відео «ООН виповнюється 70 років». День інформації дуже зацікавив учнів. Захід було проведено бібліотекарем І категорії Кузовою І.С.


Комментариев нет:

Отправить комментарий