суббота, 3 октября 2015 г.

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку

 
 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН.  Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.
 
2 жовтня бібліотека-філія №14 вшанувала своїх літніх відівідувачів. Прозвучали поздоровлення та слова подяки людям старшого покоління, були вручені подарунки від колективу книгозбірні. Старші ж читачі завірили співробробітників у задоволенні роботою бібліотеки, доброму ставленні до них персоналу та гарному обслуговуванні. 

Все,  що оточує нас -  міста і села, заводи, безкраї лани -  є результатом невтомної праці людей старшого покоління. В усьому,  до чого торкнулися їх руки,  залишилася частка їх душі. Та і  власним  життям ми теж завдячуємо їм. Тож,  коли всі ми і вся Україна вшановує  літніх людей -  свою гордість і славу,  прийміть наші  найщиріші вітання. Від щирого серця бажаємо вам здоров'я і довгих  років життя.  Нехай діти будуть для вас гордістю,  а онуки радістю.  Хай ваша золота осінь  завжди буде щасливою, радості, миру, добра вам в ім'я розквіту рідної неньки-України.

Комментариев нет:

Отправить комментарий